Звездни новогодишни празници в Гранд хотел и СПА Приморец!

Звездни новогодишни празници в  Гранд хотел и СПА Приморец!  - E-Burgas.com

Със специалното участие на Васил Найденов,  Драго Драганов, The Golden Project заедно с Edit & Ross!

Добавете и възхитително новогодишно меню, следпразничен брънч и получавате перфектното изживяване!

Мега звездата на българската естрада - Васил Найденов е специалният гост на новогодишната нощ в Гранд Хотел и СПА Приморец. Модератор на събитието по изпращане на старата 2016 и посрещане на 2017 година, ще е Драго Драганов. За класната музика своя принос ще дадат и The Golden Project, популярни с отличителния си стил смес от поп, джаз и соул. С тях топъл глас ще извиси и красивата и талантлива изпълнителка Едит Унджиян. Празничното меню ще е 6-степенно, полято обилно с класни питиета за всеки вкус. Впечатляваща заря ще освети небето в последни аплаузи към старата година и приветствие на новата. Първият ден от 2017 г. ще поднесе на гостите на Гранд Хотел и СПА Приморец изискан следпразничен брънч.

Щастливците, избрали „Гранда на Бургас” за новогодишните празници, ще подгреят сетивата още от 30 декември със стилно Warm Up Party със специалното участие на Георги Милчев - Годжи, Борис Солтарийски и Цветелина Грахич.

На тяхно разположение е и СПА зоната на хотела, отличена с международни отличия - вътрешен басейн, сауна, арома сауна, парна баня, джакузи, солено езеро, релакс кът. Класните фризьорски и козметичен салон също ще работят и на празничните дни.

Грандът на естрадата у нас - Васил Найденов, колоритния Драго Драганов, кадифените The Golden Project и Едит - в каква по-добра компания да посрещнеш новата година? Класните изживявания си струват. Не е без значение как ще започне 2017 за теб.

Подари си стил, блясък и лукс. Мястото е известно с традициите си в това - Гранд Хотел и СПА Приморец, Бургас.

Коментари

Още от последните новини