Звездичка ще работи със сръбския гранд Цървена звезда

   Звездичка ще работи със сръбския гранд Цървена звезда - E-Burgas.com

ДФК Звездичка ще работи по съввместни проеккти със сръбския гранд Цървена звезда. Предстои и да бъде сключен договор за съвместно сътрудничество между двата клуба. Днес президентът на бургаския клуб Петър Алексиев се срещна и проведе работно съвещание с представители на Цървена звезда. Те бяха от ръководството на ДЮШ на великия на тима от Белград, както и сръбски мениджъри от компанията "Колония къп". В Бургас дойдоха главният треньор на футболната академия на Цървена звезда Никола Йелич , Горан Паунович, Милан Павлович и Душан Милошевич, които са представители на "Колония къп". Гостите бяха разведени и из базата на Звездичка, която расте буквално с часове. Те видяха условията в Звездичка Арена в комплекс Славейков, както и новите терени и съоръжения, които се намират на терена на университет "проф.д-р Асен Златаров". Гостите останаха впечатлени от видяното.

Двата клуба постигнаха договорка да провеждат лагери на разменено гостуване. Отделно треньори на Звездичка ще ходят и на стаж в школата на Цървена звезда.

През месец април ДФК Звездичка ще проведе голям международен турнир, който ще бъде нещо мини-клубно първенство на Балканите. Той ще се казва "Колония Звездичка къп". В него ще вземат участие много силни тимове от целия полуостров. Гост на събитието ще бъде и отбор от Цървена звезда.

 

 

 

Коментари

Още от последните новини