"Звездичка" изпрати годината с феноменален турнир за деца

ДФК "Звездичка" не изневери на стила си да покаже силата и волята да мечтаеш и да се развиваш от най- ранна футболна възраст. Децата от детските градини на Бургас направиха луда надпревара в "Детската Шампионска лига". До едно, всяко дарование тренира при "звездичките", а никулденския турнир е апотеоз на наученото през календарната година. Шампиони станаха от ОДЗ "Звънче".

Учебното заведение на чиято територия е най- голямия спортен терен. Той бе изграден неотдавна с помощта и съдействието на футболната школа. Подгласници на шампионите станаха: "Иглика", "Синчец Банево" и "Чайка". Детски градини, които работят ревниво с ДФК "Звездичка" за силно и продуктивно футболно поколение. Всички финалисти получиха златни медали, грамоти и купи. Поощрителни награди си заслужиха отборите, отпаднали в пресявките.

Те се проведоха през ноември. Зала "Младост" бе препълнена , а адреналина на финалите се вдигаше с няколкото "мексикански вълни". Съорганизатор на интригуващото състезание е община Бургас. "Удовлетворен съм от всичко. Няма да се оплакваме какво ни е коствало организацията, важното е крайния резултат и усмивките по лицата" каза Петър Алексиев- председател на бургаската школа.

Коментари

Още от последните новини

Светът

TikTock

Светът

Африка

Светът

От света