Звезди танцуваха в подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми

Звезди танцуваха в подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми  - E-Burgas.com

Популярни личности се включиха в каузата на Фондация „Мечта за дете“ и Фондация „Супер БЕБЕ“, която подпомага двойки с репродуктивни проблеми. Дизайнерката София Борисова, телевизионната водеща Мария Силвестър, блогърката Антоанет Пепе, танцьорът Атанас Масечков, дъщерята на шеф готвача Андре Токев Елиза Токева, и много други се посветиха на благотворителната инициатива. В следствие на тримесечната си подготовка с професионалистите на Dance Academy, всички те се справиха перфектно и получиха адмирациите на публиката. Танците на звездите бяха представени на благотворителен бал „Танц за дете“ , организиран от фондацията.

След всяко изпълнение публиката наддаваше, за да го откупи в полза на двойките, които мечтаят да имат дете. Най-голяма сума събра дуета на Атанас Месечков и София Борисова. Тяхното чача се откупи за 4500 лева. Мария Силвестър се впусна във впечатляващо танго по музика от филма „Усещане за жена“ и успя да събере 3000 лева. Дъщерята на виртуозния кулинар Андре Токев, Елиза Токева продаде танца си за 1500 лева. MyFamily също се присъедини към каузата и дари 1400 лева. С тях откупиха последния танц в стил Пасо Добле изигран от професионалистите на Dance Academy.

След всички представяния и томболи „Танц за дете“ успя да събере общата сума от 24 340 лева. Средствата ще помогнат на четири двойки с репродуктивни проблеми да продължат борбата си и да сбъднат мечтата си за дете. Благотворителната инициатива се проведе в рамките на националната кампания „Роди дете в България“, организирана от фондация „Мечта за дете“ и Фондация „Супер БЕБЕ“. В рамките на инициативата стартирала на 13 февруари 2019 година до момента 12 двойки са получили подкрепа за инвитро процедури. В помощ на каузата вече са застанали популярните изпълнители Теди Кацарова и Дичо. Те пътуват с фондацията из цялата страна и дават гласност на благородното дело. В тази връзка Теди Кацарова след изпълнението си по време на благотворителната вечер разчупи сценария и покани основателят на фондация „Мечта за дете“ Ивелина Рускова, за да ѝ връчи грамота за посланик на добротата за 2019 година. Признанието бе от името на всички известни изпълнители, които подкрепят благородното дело и пътуват из цялата страна в подкрепа на семействата, бленуващи за дете. Всеки, който се чувства съпричастен със съдбата на тези хора, може да се свърже с фондацията на: Мечта за дете

Коментари

Още от последните новини