Звезди от X Factor с благотворителен концерт в подкрепа на 8-годишната Тани

Звезди от X Factor с благотворителен концерт в подкрепа на 8-годишната Тани - E-Burgas.com

Звездите от X Factor - Рафи, Михаела Филева и Кристиан Костов ще се включат в благотворителната кампания в помощ на Тани - бургаското момиче, което спешно се нуждае от средства за лечение.

На една сцена с тях ще излязат и Трупата на Нешка Робева, Галя Ичеренска, Детски хор "Милка Стоева", Балет "Дюн", "Форсайт Крю", Формация "Петлите", Вениамин Димитров и Лидия Стаматова и много други.

Благотворителният концерт ще се състои на 19-и април, от 19 часа, в залата на Държавна опера - Бургас. Входът за спектакъла е 10 лева, като всеки може да дари и допълнителни средства за каузата.

Таня Сурчева страда от герминативно-клетъчен тумор със злокачествен характер и състоянието й се влошава с всеки изминал ден. Момиченцето има спешна нужда от операция в Германия, която е на стойност 50 000 евро. Допълнителни средства са необходими и за престоя на родителя, пътните, както и разходите, които ще последват за по-нататъшното лечение и терапия.

Припомняме Ви, че урна за дарения е поставена и във фоайето на Община Бургас.

Можете да помогнете и с паричен превод директно по сметката на Тани:

IBAN: BG64UBBS80021044894940

ОББ КЛОН СИМЕОН ВЕЛИКИ - БУРГАС

ТАНЯ ДИМИТРОВА СУРЧЕВА

За дарители от чужбина:

Bank name : UNITED BULGARIAN BANK AD

Bulgaria,  Sofia, St. Sofia 5

BIC CODE:  UBBSBGGSF Addres  filial : Burgas, street Tsar Simeon first 131

Beneficiary name : TANIA DIMITROVA SURCHEVA

Account : BG64UBBS80021044894940

Средства може да преведете и през Paypal на Merchant ID: AXDGGYMUEN53J, email: [email protected] - ТУК. Ако нямате регистрация в Paypal.com можете да дарите с кредитна карта, като натиснете връзката „Continue“ долу вляво на страницата. Ако имате регистрация в Paypal.com трябва само да се логнете през формата долу вдясно в страницата и да потвърдите дарението.

Коментари

Още от последните новини