Зрелищни бийтбокс битки ще се проведат за първи път в Бургас

Зрелищни бийтбокс битки ще се проведат за първи път в Бургас - E-Burgas.com

По повод Международния ден на младежта град Бургас за първи път ще бъде арена на зрелищни бийтбокс битки. Събитието ще се проведе на 11 август  от 20:30 на открита сцена пред "Пантеона" в Морската градина.

Beatbox Battle Burgas е формат, в който 8-те най-изявени бийтбокс артисти в България ще се борят за първото място. Преди състезанието всеки желаещ може да се научи на основните стъпки в бийтбокс изкуството. Световният шампион SkilleR и двукратният шампион на България - Killa Bee, ще направят безплатен workshop, подходящ както за начинаещи, така и за напреднали. Водещ на събитието ще бъде НАСКО или актьорът Наско Михайлов, известен от предаването "МелоТВмания".

Събитието се организира от Българска бийтбокс асоциация и Младежки културен център към Община Бургас, обединени в общата инициатива "Бургас харесва младите". 

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

Всеки желаещ да участва в Beatbox Battle Burgas трябва да качи видеоклип на своето бийтбокс изпълнение с продължителност 60 секунди. Той трябва да бъде публикуван на стената на събитието във Facebook:

 

https://www.facebook.com/events/265893897227442/?fref=ts

Желателно е всеки участник да се представи и да спомене, че желае да участва в "Beatbox Battle Burgas".
Най-добрите 8 ще бъдат класирани за директните битки на сцената в Бургас.
Крайният срок за подаване на видео заявките е: 06.08.2017 г.

ПРАВИЛА / РЕГЛАМЕНТ

Всички батъли в сътезанието ще се проведат по системата: А B А B. Битките в 1/4 финалите ще имат общо 4 рунда (по два за всеки участник). Всеки рунд ще бъде с продължителност 60 СЕКУНДИ. Битките в 1/2 финалите и големия ФИНАЛ също ще имат по 4 рунда, но продължителността на всеки от тях ще бъде 90 СЕКУНДИ.
В състезанието няма да има т. нар. екстра рундове, което означава, че победителят ще бъде избиран веднага след приключването на битката.

НАГРАДИ

Атрактивни награди, за които скоро ще се даде повече информация - MORE INFO TBA.

ЖУРИ

SkilleR - World Beatbox Champion 2012, Grand Beatbox Champion 2011, Bulgarian Beatbox Champion 2007
Killa Bee - 2 X Bulgarian Beatbox Champion / 2014, 2016
MaxO - 2X Bulgarian Beatbox Champion / 2015, 2017

ВАЖНО

Организаторите ще осигурят настаняването на всички участници в състезанието.
Пътните разходи НЯМА да бъдат поети.

Галерия
Коментари

Още от последните новини