Зов за помощ: Баща на 7-годишно момиченце се бори с рака и има спешна нужда от Вашата подкрепа

Зов за помощ: Баща на 7-годишно момиченце се бори с рака и има спешна нужда от Вашата подкрепа - E-Burgas.com

"Имаме лъч надежда и ви умоляваме да не ни изоставяте. Борбата е много трудна. Много!" пишат неговите близки

42-годишният Николай Дойчев от Стара Загора се нуждае от Вашата помощ в битката с тежко заболяване, апармират негови близки.

Николай се бори с тежката диагноза агресивен рак на хранопровода и стомаха. Лекува се в болница в Турция, но сумата за лечението расте с всеки изминал ден.

За момента тя е 50 хил. лв. и е непосилна за семейството му, поради което то се нуждае от помощта на хората с добри сърца, които имат възможност да дарят средства за лечението на Николай. 

"Тези дни бяха ад! Мнението на лекарите от Анадолу се сменяше не всеки ден , а буквално на 30 минути. Това ни объркваше страшно много. Все чакахме нещо и все бяхме изненадвани неприятно. Ники междувременно не спираше да повръща, но лошото стана когато започна а повръща и кръв. Това наложи спешна гастроскопия и това което ни казваха , че е стеснение на дебелото черво, после стана стеснение на дванайсетопръстника , накрая се оказа че е ново раково образование. Поредният шок! От ПЕТ скенера , който му е направен се засегнаха бъбреците и започнаха да работят не както трябва.

Капака на всичко беше, когато лекаря извика Динко и му каза, че състоянието на Ники въобще не е добре и че можем да си го прибираме. Плакахме , викахме, не мога да ви опиша това през което минахме. В името на Николай много бързо трябваше да се възстановим психически и да търсим вариант. Слава Богу намерихме такъв след десетки звънения и разговори.

В петък започнах да организирам преместването на Ники в друга болница. Беше направена консултация по документи и така намерихме екип от лекари , които имаха желанието да се борят за живота на Ники. За тях беше изумително как до сега на Ники не му е включена имунотерапия в предвид агресивният рак с който се борим.

Има още неща , които не съсипаха от Анадолу , но не искаме да пишем всичко , защото тогава ще пиша до утре!

Само ще им кажа едно, понеже съм убедена че ще го прочетат. Винаги трябва да се борим до последно и това което казахте , че едва ли не нетрябва да си хабим парите, и да си го приберем да си починел в предвид състоянието му е безумие! От кое да си почине, като той се храни венозно. Той не може да се прибере у тях при положение , че е постоянно на системи. Да ,за да се лекува един човек му трябват пари, но не всичко е пари!

Имаме лъч надежда и ви умоляваме да не ни изоставяте. Борбата е много трудна. Много!

В събота започнах да организирам линейка с която Николай да бъде преместен от Анадолу до Мемориал Шишли Истанбул. Естествено и с това имахме трудности като се има в предвид , че са почивни дни, но важното е , че успяхме благодарение на Romoy" призовават неговите близки.

Всеки, който има възможност и желае да помогне на Николай, може да го направи по следните начини:

1. Дарение по дарителската сметка

Обединена българска банка "АД

IBAN:BG18UBBS80021030870150

BIC:UBBSBGSF

Титуляр: Николай Иванов Дойчев

NIKOLAY IVANOV DOYCHEV

2. Дарение чрез PayPal: [email protected]

3. Дарение чрез Revolut: @nikola55kr

Коментари

Още от последните новини