Златната бургазлийка Стефани Кирякова: Понякога се събуждам сутрин и осъзнавам какво успяхме да постигнем

Златната бургазлийка Стефани Кирякова: Понякога се събуждам сутрин и осъзнавам какво успяхме да постигнем  - E-Burgas.com
Снимка: БНТ

Десетки привърженици обсипаха с цветя целия национален отбор и треньорския щаб при появата им на Летище София

Изключително вълнуващо посрещане очакваше Златните момичета на родна земя. Ансамбълът на България беше приветстван от десетки фенове, малки и големи, които искаха да поздравят гимнастичките ни.

Привържениците обсипаха с цветя целия национален отбор, както и треньорския щаб, при появата им на Летище София.

Момичетата бяха посрещнати с хляб и сол, както и непрестанни скандирания: „България, България“.

Симона Дянкова, Стефани Кирякова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Ерика Зафирова спечелиха златото на Игрите в Токио. За момичетата, като и целия треньорски щаб, имаше подготвено посрещане на родна земя, а десетки фенове ги очакваха, за да се снимат с тях и да си вземат автограф за спомен.

Стефани Кирякова първа успя да намери думи, за да коментира пред БНТ какво се случи в Япония:

„Цялата Олимпиада беше най-трудният момент, не беше лесно, но се справихме с всичко. Дадоха ни много красиви кутии, в които да съхраняваме медалите. Внимаваме да не ги повредим, стоят на бюрата, но като станем от сън проверяваме дали са там. Понякога се събуждам сутрин и осъзнавам какво успяхме да постигнем,“

Специални плакати с много пожелания, подготвени от малки гимнастички от българските клубове, бяха подарени на Златните момичета.

 

Коментари

Още от последните новини