Златко Янков зарадва фен с билети за мачовете от „Шампионска лига“ (Снимки)

Бургазлията получи първите билети за срещата между „Лудогорец“ и „Арсенал“, още преди да са пуснати в продажба

Бургазлията Тодор Тодоров, който днес навършва 25 години, е първият футболен запалянко, който получи билети още преди да са пуснати в продажба  за предстоящите мачове на „Лудогорец“ в Шампионска лига. Бургазлията ще наблюдава на живо българския шампион на националния стадион „Васил Левски“ в мачовете му срещу „Аресенал“, ПСЖ и „Базел“. Билетите, които все още не са пуснати в продажба, бяха осигурени лично от изпълнителния директор на „Лудогорец“ Ангел Петричев.

И за да е пълна изненадата те бяха връчени на рожденика лично  от  „Златният пас“ на българския футбол, легендарният ни халф от САЩ’94 - Златко Янков и то на работното място на  рожденика.

Подаръците, които Тодор получи са част от инициативата „Аптеки ФАРКОЛ търсят своя набор“.

По този повод една от водещите фармацевтични компании у нас си постави за цел да открие своя набор. Компанията е основана точно на този ден преди 25 години, когато за първи път проплаква и Тодор. 

Аптеки „Фаркол“ зарадва рожденика с фармацевтични продукти, торта и футболни артикули на любимия му футболен тим „Арсенал“. Бургазлията бе изненадан днес на работното си място в ж.к. „Славейков“  от футболната легенда Златко Янков и управителя на Аптеки „Фаркол“ Красимир Златев.

С тяхна помощ 25-годишният бургазлия ще сбъдне една от мечтите си - да наблюдава на живо любимия „Арсенал“ срещу „Лудогорец“ на 1 ноември. Преди това обаче, на 28 септември,  той ще бъде сред феновете на българския шампион срещу ПСЖ, а на 23 ноември ще подкрепя разградските „орли“ срещу швейцарския първенец „Базел“.

Галерия
Коментари

Още от последните новини