Започват кастингите за конкурса Кралица на Бургас 2024 г

Започват кастингите за конкурса Кралица на Бургас 2024 г - E-Burgas.com

Конкурсът за красота Кралица на Бургас 2024 г ще се проведе на 30 юни в летния театър на Бургас. Право на участие в него имат всички момичета, от морския град и региона, които са навършили 16-годишна възраст и са до 24 години.

Кастингите за конкурса започват от днес и ще продължат до 10-ти юни. Момичетата, които имат желание да се впуснат в това предизвикателство могат да заявят кандидатурата си чрез страницата на конкурса във Фейсбук „КРАЛИЦА НА БУРГАС“. Канидатките за титлата трябва да изпратят кратка информация за себе си, снимки в цял ръст и в близък план, своите мерки, както и телефон за обратна връзка. Допуснатите до участие претендентки за титлата ще бъдат поканени на финален кастинг  и ще бъдат запознати с правилата за участие, както и етапите на провеждане на конкурса и кампаниите, през които ще премине той. Носителката на титлата Кралица на Бургас 2024 г ще представи морския град на националния конкурс за красота Мис България 2024 г, който ще се проведе през есента в столицата. Партньор на конкурса Кралица на Бургас 2024 г е Община Бургас.

Кралица на Бургас 2024 г се провежда вече за четиринадесета, поредна година. През годините на своето провеждане, носителките на титлата са печелили редица призови места в различни конкурси за красота и са имали възможност да представят морския град и на международната сцена. Организаторите на бляскавото мероприятие са подготвили невероятна програма. Кралица на Бургас ще се проведе при вход свободен в летния театър на Бургас и всички жители и гости на морския град могат да станат част от избора на новата Кралица на Бургас. 

Галерия
Коментари

Още от последните новини