Започва традиционният конкурс "Да украсим Бургас"

Започва традиционният конкурс

Интригуващи награди очакват участниците, които стигнат до финала на традиционния конкурс "Да украсим Бургас". Тази седмица стартира неговото десето издание. Търси се най-атрактивната и впечатляваща коледна украса на външни фасади на офиси, магазини и обществени сгради. Целта е да се поощри инициативността на всеки бургазлия, който лично допринася за общото настроение по празниците.

Общината ще награди най-оригиналните предложения с безплатни ваучери за посещение на остров Света Анастасия и археологически Акве Калиде през новата 2017 година.

Финалистите ще бъдат наградени и с  ръчно изработени сувенири, предоставени от Общинско предприятие "Морски знаци".

Както всяка година, сред наградите ще бъде и новият луксозен календар на Община Бургас за 2017-та. В него ще влязат най-атрактивните фотографии от традиционната годишна фото експозиция "Бургас около мен".

В конкурса могат да се включат жилищни блокове, институции, болнични заведения, частни домове, офиси, търговски обекти, образователни заведения и др. Участието е лесно и включва само две стъпки - трябва да направите снимки на украсеното място и да изпратите кадрите на е-мейл: [email protected].

Не забравяйте да добавите име, телефон за връзка и точен адрес. Предложенията очакваме до 16-ти декември /петък/.    

След събиране на всички предложения в определения срок, комисия ще разгледа, оцени и класира най-добрите коледни украси в града. Наградите, разбира се, няма да закъснеят. Очакваме предложенията ви! Нека тази Коледа направим Бургас по-красив, по-светъл и празничен от всякога!

Коментари

Още от последните новини