Започва ремонтът на надлеза при Ченгене скеле

Започва ремонтът на надлеза при Ченгене скеле - E-Burgas.com
СНИМКА АПИ

Ремонтът на надлеза при Ченгене скеле на път II-99 Бургас - Царево започва от днес, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура” (АПИ). Очаква се работата да продължи до началото на юни. Съоръжението ще се ремонтира със средства от бюджета на пътното ведомство, като инвестицията е за близо 400 хил. лв.

При ремонта на средния отвор на съоръжението ще бъде ограничено движението по директното трасе, като трафикът по направленията Бургас - Созопол и Созопол - Бургас ще преминава по съществуващите успоредни пътни връзки на съоръжението (за Рибарското селище и за вилната зона). При ремонта на крайните отвори на моста ще се затварят десните връзки на възела. По временни връзки, идващите от Бургас ще завиват към вилното селище, а идващите от Созопол ще продължават към Рибарското селище.

Пътят, преминаващ по съоръжението ще бъде затворен по време на ремонтно-възстановителните работи. Пътуващите от Бургас за Рибарското селище ще трябва да обърнат посоката си на движение при пътен възел „Росен“, за да се върнат по пътя и да преминат по временната връзка за идващите от Созопол към Рибарското селище. Пътуващите от Созопол за вилната зона ще трябва да обърнат посоката си на движение при пътен възел „Крайморие“ и да се върнат по пътя, за да преминат по временната връзка за идващите от Бургас към вилната зона.

По време на ремонтите шофьорите е необходимо да карат внимателно и да спазват въведената пътна сигнализация, призовават от АПИ.

Коментари

Още от последните новини