Общината, оправете осветлението в подлеза между „Генерал Гурко“ и „Христо Ботев“ преди да стане твърде късно!

Общината, оправете осветлението в подлеза между „Генерал Гурко“ и „Христо Ботев“ преди да стане твърде късно! - E-Burgas.com

Призив към общината: Подлезът между ул. „Генерал Гурко“ и ул. „Христо Ботев“ се нуждае от спешен ремонт на осветлението!

Вече две години лампите в подлеза, свързващ улица „Генерал Гурко“ с улица „Христо Ботев“, премигват постоянно и създават потенциална опасност за всички, които преминават през него. Особено тревожно е, че този проблем става още по-сериозен при дъждовно време, когато видимостта е значително намалена.

Започва дъждовният сезон, а излизането от подлеза към ул. „Генерал Гурко“ е затруднено, особено за водачите на автомобили. Премигващите лампи разсейват вниманието и могат да предизвикат инциденти, особено когато пътната настилка е хлъзгава. Няма място за компромиси със сигурността на гражданите!

Настояваме за спешна намеса от страна на общината! Ремонтът на осветлението в този подлез е малка, но съществена поправка, която ще повиши безопасността на всички участници в движението – както на шофьорите, така и на пешеходците. Апелираме към бързи действия, преди да се стигне до инциденти, които могат да бъдат предотвратени.

Нека заедно направим града си по-безопасен и приятен за живеене. Време е общината да вземе мерки и да покаже, че сигурността на гражданите е приоритет!

Коментари

Още от последните новини