За две нощи изгоряха 6 контейнера край Механото

За две нощи изгоряха 6 контейнера край Механото - E-Burgas.com

Две поредни нощи екипи на пожарната гасят контейнери за разделно събиране на отпадъци край Професионалната гимназия по механотехника и електроника в Бургас. 

Първият сигнал е получен минута след полунощ в събота срещу неделя. Запалени били контейнерите зад Механото, а огънят е бил потушен от един противопожарен екип. От инцидента напълно изгорели са три пластмасови контейнери за разделно събиране на битови отпадъци, а един е частично обгорял. Причините за пожара, както и стойността на насените щети са в процес на изясняване от служители на Второ Районно управление – Бургас.

30 минути след пилунощ на следващата вечер в полицията отново е полужено съобщение за горящи контейнери за разделно събиране на отпадъци,  разположени на бул. «Демокрация» срещу № 81, отново в близост до училището. Огънят е потушен от един противопожарен екип. От инцидента напълно изгорели три пластмасови контейнери за разделно събиране на битови отпадъци.

Причините за пожара, както и стойността на насените щети са в процес на изясняване от служители на Второ Районно управление – Бургас.
 

Коментари

Още от последните новини