Юношите на Нефтохимик класираха за 1/4 финалите за Купата на БФС

Юношите на Нефтохимик класираха за 1/4 финалите за Купата на БФС - E-Burgas.com

Отборът U19 на Нефтохимик се класира за 1/4 финалите в турнира за Купата на БФС. Момчетата на Венелин Петков завършиха 1:1 в реванша срещу Етър и след като победиха с 2:0 в първата среща успяха да се класират сред най-добрите осем в България.

През първото полувреме нямаше попадения, а след почивката в 60-та минута Етър успяха да поведат. След този гол играчите на Нефтохимик натиснаха своя съперник и стигнаха до дузпа, която пропуснаха. Все пак малко след тази ситуация „шейховете“ успяха да изравнят след попадение на Евгени Енев. Така след като бяха по-добрия отбор и в двете срещи, футболистите на Нефтохимик заслужено се класираха за 1/4 финалите.

Междувременно днес родените 2007 на Нефтохимик се наложиха над Черноморец с 1:0 след гол на Кристиян Петров. Неприятно впечатление направи факта, че в тима на Черноморец имаше поне четирима нередовни състезатели (две деца родени 2006 и две, който са записали мачове за други отбори), което обаче не попречи на „нафтата“ да докаже коя е най-продуктивната бургаска футболна школа в момента. Набор 2006 също записаха победа днес, след като  се наложиха над Бургас Спорт с 1:0.

Коментари

Още от последните новини