YAVI и VESSY Boneva ви канят на концерт в Бургас

YAVI и VESSY Boneva ви канят на концерт в Бургас - E-Burgas.com

Те са успешен тандем в живота и на сцената и често може да бъдат засечени на разходка с малкия си наследник на любими бургаски локации и събития. Ще ги познаете по широките усмивки и аурата от добро настроение, която витае около тях. Те са YAVI и VESSY Boneva, които не спират да създават стойностна авторска музика и да изненадват публиката с хитови изпълнения.

Утре, 18-ти август, популярните изпълнители ще зарадват своите почитатели с концерт в Бургас. Мястото на срещата с тях е Barabar, на метри от морския бряг. Събитието е с начален час 22:30, входът е свободен. Заедно с тях на сцената ще излязат ЩерионПилидов – китара, Юлиян Янев – пиано, Атанас Миларов – барабани, Боил Каранейчев – бас, Асен Хайдутов - перкусии. Специално участие ще вземат още Светлин Къслев – сакс, Тео Хараламбиев - beatbox, Атанас Дончев – перкусии.

Явор Велчев е роден в Бургас. Познавате гласа му още от златните години на група "Каффе". Освен в България, името му е познато и в Западна Европа, защото зад граница създава две успешни музикални групи. Пише и песни. През 2017 г. взривява публиката и журито на "Гласът на България".

Веси Бонева свири на пиано от 8-годишна. На 10 записва първия си детски албум. Бързо става тийнидол с новоиздадените си парчета. Най-малките ѝ почитатели веднага припознават гласа ѝ във филмите "Леденото кралство" и "Красавицата и Звярът". Носителка е на няколко награди, сред които "Най-добър български видеоклип" на МАД ТВ.

 

Коментари