Wizz Air отменя полети като мярка срещу коронавируса

Wizz Air отменя полети като мярка срещу коронавируса - E-Burgas.com

От 12 до 23 март вкл. полетите на Wizz Air от Виена, София и Варна, Будапеща и Дебрецен, Рига, Вилнюс, Катовице, Краков и Варшава, Букурещ, Клуж-Напока, Яш, Сибиу и Тимишоара, и Лондон Лутън до Тел Авив и Ейлат ще бъдат прекратени, информира авиокомпанията предаде "Нова".

Пътниците с резервации, засегнати от тази промяна, са информирани своевременно и ще бъдат пренасочени към алтернативен маршрут на възможно най-ранна дата, се казва в съобщението.
Клиентите, които са резервирали директно на wizzair.com или през мобилното приложение на авиопревозвача, ще получат известие по имейл, в което им се предлага безплатна промяна на резервацията за нова дата, пълно възстановяване на първоначално заплатената сума или 120 процента възстановяване на сумата като кредит в техния WIZZ профил. Пътниците могат да избират между изброените опции като кликнат върху линка в уведомителния имейл и посочат най-добрата за тях опция чрез платформата за самообслужване на Wizz Air.

Wizz Air отменя голяма част от полетите си до Италия

От 12 март авиокомпанията преустановява и всички полети до Тел Авив и Ейлат, поради въвеждането на 14-дневна карантина за всички пристигащи пътници, обявена от израелските власти като мярка срещу разпространението на вируса.

Полетите от всички дестинации в мрежата на Wizz Air до италиански градове /Алгеро, Бари, Болоня, Катания, Милано Бергамо, Милано Малпенса, Неапол, Пиза, Рим Чампино, Рим Фиумичино, Торино, Венеция Тревизо, Верона/ ще бъдат прекратени от 10 март до 3 април 2020 г., уведомяват от компанията.

Пътниците, които са направили своите резервации чрез туристически агенции - включително онлайн туристически агенции, трябва да се свържат с тях, посочват от превозвача.

Коментари

Още от последните новини