"Всичко или нищо" на 13 октомври в Бургас

Пиесата на Лиза Шопова е част от фестивалната седмица на Порт Прим Арт Фест

Време е за театър с Порт Прим Арт Фест! Пригответе се за "Всичко или нищо" с Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас. Заповядайте на фаталния петък 13 октомври в НХК. Завесата се вдига точно в 19:00 часа. Билети можете да намерите на касата на залата, всеки работен ден от 10:00 до 18:00 часа.

Очаква ви зашеметяващ спектакъл, с участието на любими актьори, чийто талант им носи звезден статут през годините. Освен колеги, избрали да се развиват на сцената, те са и приятели в живота. Във "Всичко или нищо" ги събира режисьорът Лиза Шопова - като буквално написва пиесата за тях. В нея, влага много смях и вълнуващи обрати и емоции, преплетени в разказ за две жени и един мъж, за любов и приятелство и … заповядайте и вижте историята сами.

Това е първа среща на театралната сцена за Христо Шопов и Ирини Жамбонас, след знаковия им общ филм "Маргарит и Маргарита" на Николай Волев. Тогава, тя е само на 16г. Днес, актрисата има зад гърба си внушителен брой роли в театъра, киното и тв продукции, както и две награди "Аскеер" и два "Икар"-а. (Аскеер - за поддържаща женска роля за ролята на Маша в „Чайка“ от Антон П. Чехов (2005г.) и в същата категория за ролята на Ирина в „Заминавам” от Алексей Слаповски (2014г.); Икар - за главна женска роля - Клара в "Хубавата Клара" (2002г.) и за същата категория в „Канкун” (2011г.) Сред последните и изяви е тази, в „Посоки“ на Стефан Командарев. Лентата е сред официалната селекция на 70-ото издание на международния филмов фестивал в Кан и носител на специалната награда на журито на филмовия фестивал в Сараево.

Лилия Маравиля завършва Националната академия за театрално и филмово изкуство (НАТФИЗ) "Кръстьо Сарафов" в "Златния клас" на проф. Азарян. Там, нейна състудентка е сестрата на Христо и режисьор на настоящия спектакъл "Всичко или нищо" - Лиза Шопова. "Индиански игри" е филмът на Иван Андонов, първи за Лилия Маравиля, който я събира на една сцена с Христо Шопов. След години, двамата играят заедно в Love.net (2011г.), който печели редица награди. През 2016г. е премиерата на общата им театрална постановка "Догодина по същото време", която също се радва на много голям успех. Лилия Маравиля е носител на редица отличия, сред които две награди „Икар“  за водеща женска роля в „Г-жа Министершата“ (2014г.) и за поддържаща женска роля в „Театър, любов моя!“ от Валери Петров (2016г.).

Нашумелият тв сериал „Връзки“ е сцената, която събира дамите от "Всичко или нищо" - Ирини Жамбонас и Лилия Маравиля. А за Христо Шопов, вече всичко е казано – или нищо, което да го обхване в целия му талант. След над 25 години актьорска кариера, той има зад гърба си над 70 филма, многобройни театрални изяви, участия в телевизионни продукции и награди. Той е величина не само у нас, но и в световен мащаб. Достатъчно е само да споменем ролята му като Пилат Понтийски във филма на Мел Гибсън „Страстите Христови“, която го утвърждава на международно ниво.

Не пропускайте великолепната четворка на 13 октомври, в зала НХК Бургас – режисьора Лиза Шопова и триото титани Лилия Маравиля, Ирини Жамбонас и Христо Шопов, във „Всичко или нищо“ – защото когато легендите са на сцената, публиката мълчи – за да избухне в аплаузи след края.

Билети на касата на НХК.

Моля, позвънете за повече информация и закупуване на билет на телефон: +359 894 898 098

Официален уеб сайт на фестивала: www.portprim.bg

 

 

 

 

 

Коментари

Още от последните новини