Връщат от Испания издирван за екшъна с Очите

Връщат от Испания издирван за екшъна с Очите   - E-Burgas.com

Испанските власти връщат обявения за издирване Данаил Петков, един от собствениците на заведението "4 you" в Слънчев бряг, където на 8 юни бе прострелян несебърският бос Димитър Желязков-Очите, съобщи 24 часа. Петков бе обявен за издирване няколко дни след екшъна и задържан в Испания.

На заседание в Мадрид от 29 август съдът е постановил Данаил Петков да бъде предаден на българските власти. Очаква се това да стане съвсем скоро, довериха източници на вестника. Срещу Петков, както и срещу съдружника му Николай Иванов, е повдигнато обвинение за участие в престъпна група, ръководена от Божидар Кузманов-Божо Кравата. Самият Кузманов също се издирва, но все още е в неизвестност.

Ден преди да бъде обявен за издирване Данаил Петков сподели единствено пред "24 часа", че се страхува за живота си и този на семейството си. Той разказа ,че в нощта на престрелката не е бил в ресторанта. Освен "4 you" добричкият бизнесмен стопанисва и бар "Оксижен" също  в Слънчев бряг. Двете заведения бяха проверявани многократно от полиция, НАП и ДАНС след екшъна с Очите.
Източник: 24chasa.bg

Коментари

Още от последните новини