Volkswagen подготвя новия Golf 8 /снимки/

Volkswagen подготвя новия  Golf 8 /снимки/ - E-Burgas.com

Голф

Макар и Volkswagen Golf VII да е само на две години, но детайлите за неговия наследник лека-полека започват да изплуват. Според Car Magazine, дизайнът на колата ще бъде по-скоро еволюция на сегашния, отколкото радикален, както се смяташе досега, пише autoclub.bg.

Golf VIII ще се базира на подобрена версия на платформата MQB, върху която е изградено и сегашното поколение. Предвижда се и система за деактивиране на цилиндри в обновената двигателна гама. Тя ще включва вече и 1.0-литров мотор, който ще се предлага в базовата модификация. Мощността там ще бъде 110 конски сили, а топ версиите, и при дизелите, и при бензините, ще наближават 200 к.с.

Нови модели на Mazda на Автосалон Ел Ей 2014

Mazda готви сериозен щанд за задаващия се автомобилен салон в Лос Анджелис към края на следващия месец. Японците ще покажат чисто новия си модел CX-3, както и фейслифт версии на CX-5 и Mazda6.

Що се отнася до базовия кросоувър на марката, за който все още няма много официална информация. Двигателната гама, която все още е непотвърдена, би трябвало да включва само 1.5-литрови мотори - три бензинови и един дизелов.

Базираният на Mazda2 автомобил ще разполага с мощност от 75 до 115 конски сили. Информация на този етап липсва, що се касае до CX-5 и Mazda6, като допълнителни детайли се очакват в следващите седмици.

Коментари

Още от последните новини