Вокалистите от „Сезони“ и балет „Естрела“ се включват в празника на е-Burgas.com

Вокалистите от „Сезони“ и балет „Естрела“ се включват в празника на е-Burgas.com  - E-Burgas.com

Бургаските таланти ще подгреят сцената за артистите от Ice Cream, бийтбоксъра SkilleR, рапърите Играта и Dee, хаус вокалистката Nelita Live и поп любимката Сантра

Талантите на вокално студио „Сезони“ и бургаският балет „Естрела“ се включват в мега концерта, който сайта е-Burgas.com организира по случай своя 5-и рожден ден. Ръководителите на двете арт школи с радост приеха поканата на организаторите да отпразнуват заедно годишнината на медията. Бургаските таланти от „Сезони“ и „Естрела“ ще подгреят сцената за артистите от Ice Cream, бийтбоксъра SkilleR, рапърите Играта и Dee, хаус вокалистката Nelita Live и поп любимката Сантра.

Водещ на концерта, който ще се проведе на 1-ви април (събота) на пл. Тройката, ще е Георги Енчев от тандема „Румънеца и Енчев“.

Черешката на празника ще е огромна двуметрова торта, с която рожденикът ще почерпи публиката в деня на събитието. И това не е всичко! Бургазлии ще имат възможност да се насладят и на впечатляваща 3-минутна заря, която ще озари Морския град.

Елате да отпразнуваме заедно нашия празник! Не на шега!

 

Галерия
Коментари