Внимавайте! Мъртво пияни шофьори ежедневно кръстосват Бургаско

Внимавайте! Мъртво пияни шофьори ежедневно кръстосват Бургаско - E-Burgas.com

Концентрация алкохол в кръвта с показатели близки до 3.00 промила се превръща в ежедневие на заловени и тествани с дерегер шофьори в Бургаска област. Представете си колко пияници зад волана минават ''между капките'' и застрашават живота на гражданите.

Вчера, в рамките на само 5 часа, полицейски служители задържаха двама потенциални убийци на пътя, погълнали огромно количество алкохол. В Царево униформени случайно спрели за проверка лек автомобил, управляван от 58-годишен руснак, който шофирал с 2,90 промила. Той е задържан за 24 часа.

Малко по-късно в бургаския квартал Банево моторист едва не се погуби след като падна върху тротоар с мотопеда си. Инцидентът станал на ул. Свобода в населеното място, като 55-годишният мъж обърнал една бутилка преди да потегли. Дошлите на място полицаи констатирали, че той кара Ямахата си по пропадналия от години квартален път с 2,72 промила.

В момента той е настанен в бургаската болница със сътресение на мозъка и контузия на главата. И по двата случая е образувано досъдебно производство.

Коментари

Още от последните новини