Внимание! Педофил мастурбира в басейн пълен с деца в Морската градина

Внимание! Педофил мастурбира в басейн пълен с деца в Морската градина - E-Burgas.com

Поне пет жени се оплакали на охраната от мъжа, който твърдял, че е там с детето си

Педофил e бил хванат да мастурбира в малкия басейн "Флора" в Морската градина на Бургас! Случката се разиграла преди около седмица и ни бе разказана от наша читателка, която е станала пряка свидетелка на гнусната гледка. Преразказваме ви думите на нашата читателка, която пожела да запазим името и в тайна.

"Заведох внучето си на тренировка в големия спортен басейн на Флората. След като тренировката приключи детето се премести в малкия басейн, за да поиграе с другите деца. Аз отидох при касиерката, за да уточним дали трябва да заплащам допълнителка такса или тази за тренировката важи за двата басейна. През това време при нас дойде жена, която се оплака, че в малкия басейн има мъж на около 30-тина години, който мастурбира във водата! Мъжът беше застанал в единия ъгъл, с гръб към малкия и лице към големия басейн. Веднага отидох и му направих забележка да излезе, а малко след това дойде човек от охраната и му каза повече да не се връща, защото вече пета жена се оплаквала от него. Мъжът започна да се извинява и каза, че бил там с детето си. Посочи нанякъде, но и така не разбрахме дали казва истината. Когато излезе всички видяхме, че мъжът е с ерекция... След това си тръгна, но така и не разбрахме дали с него имаше дете или ни излъга."

Това не е първият случай, в който получаваме подобен сигнал. Преди време друг наш читател ни съобщи за чисто гол мъж, който е плувал в басейна в новата спортна зала до Природоматематическата гимназия в Бургас. Тогава обаче никой не се оплакал, тъй като в басейна нямало много хора, а мъжът не извършвал някакви конкрети непристойни действия, 

 

Коментари

Още от последните новини