Вижте вероятните състави на Нефтохимик и Левски довечера

Вижте вероятните състави на Нефтохимик и Левски довечера - E-Burgas.com
Снимка novsport.bg

Отборът на Левски излиза срещу Нефтохимик от 21,15 ч. на стадион "Лазур" в Бургас с мисълта за резултатна победа, която ще изкачи сините временно на върха в елита, подсеща "Спортал". Столичани в момента вървят втори с 11 точки, като изостават на две от временния лидер Дунав (Рс), който утре приема ЦСКА-София.

Евентуална победа и лидерска позиция ще са страхотен подарък за новото ръководство на 26-кратните шампиони. На стадиона в Бургас се очаква да присъства синът на собственика Спас Русев - Евгени, който ще заеме място в ложите с друг член на Надзорния съвет на клуба - Деян Петков.

В групата на Левски изненадващо попаднаха новите попълнения Илиян Мицански и Галин Иванов, но и двамата ще започнат от резервната скамейка. Заради контузията на капитана Веселин Минев на позицията на левия бек ще започне Сашо Александров, а отдясно ще действа универсалният Роман Прохазка. Други промени в схемата не се очакват.

Домакините пък ще разчитат на карето, дошло от ЦСКА през лятото, в опит да прекъснат победната серия на Левски. На вратата ще застане ветеранът Стоян Колев, пред него в отбрана ще действа Ангел Грънчов, а нападението ще води Костадин Хазуров.

Вероятни състави:

Нефтохимик:
Ст. Колев, Хомей, Ранджелович, Грънчов, Велков, Божинов, Вълчанов, Дюлгеров, Орачев, Манев, Хазуров.

Левски: Йоргачевич, Александров, Пиргов, Ал. Александров, Прохазка, Костадинов, Де Ноойер, Аниете, Краев, Нар, Адениджи.

Коментари

Още от последните новини