Вижте част от уникалното „JUMP & DRIVE “ шоу в Бургас (Видео)

Седмият по ред Турнир за “Купа Бургас‘ ще се запомни със зрелищното  „JUMP & DRIVE “ шоу. То се провежда едва за втори път у нас, но включи изключително емоционално зрителите в уникалните надпревари с коне и коли. В тях участваха най-опитните състезатели, които първо прескачаха препятствия с коне, след това бягайки преодоляваха друго препятствие,  за да се впуснат в следващия слалом – с кола в манежа.

Общо 17 от най-добрите ездачи се включиха в изпитанието и загряха  плаца до максимум. Публиката скандираше горещо преодоляването на отделните препятствия и бурно аплодираше тези, които се справиха с всяко едно от тях. Силните емоции и адреналинът, които опитните ездачи и техните елитни коне оставиха у зрителите безпорно ще се помнят дълго.

В тази дисциплина първото място заслужено зае най-младият състезател в турнира Апостол Тенев - с кон Уайт мен, зад волана на „Сузуки Витара“. Танев бе най-бърз и техничен и преодоля всички препятствия без наказателни точки. Той заслужено се окичи с приз „Фаркол“, като специалната награда връчи председателят на Борда на директорите Георги Базотев.

Вижте част от зрелищното шоу!

Коментари

Още от последните новини