Вижте снимки от уникалния БГ концерт на фестивала вчера, хиляди дойдоха в последния ден на „Бургас мези“ (Снимки)

Вижте снимки от уникалния БГ концерт на фестивала вчера, хиляди дойдоха в последния ден на „Бургас мези“ (Снимки) - E-Burgas.com

С концерт на дузина БГ звезди приключи фестивалът на Балканската скара „Бургас мези“, част от турнето на „София мези“, което продължава тази седмица във Варна. Снощи на бургаската сцена излязоха рапърите от „Скандау“, Нели Петкова, Спенс, Лео и Играта и десетки изпълнители от местни самодейни състави, които събраха хиляди бургазлии пред сцената.

Малко преди това в спортен комплекс „Каменица Арена“ се изигра шоумача между Отбора на Сърцето и Отбора на звездите, в който участие взеха Спенс, Лео, Лъчо и Тото от „Скандау“, Пацата и Миро от „Биг Брадър“ и др.

През последните четири дни бургазлии имаха възможност да се насладят на специфичната скара от всички крайща на страната, включително сръбска и гръцка.

Паралелно с това вечер на големия екран в комплекса, бяха излъчвани мачовете от европейското първенство, а стотици кенчета бира, се раздаваха безплатно за бургазлии.

Турнето на „София мези“ продължава следващите дни във Варна, след което ще бъдат посетени още Добрич и Русе.

Галерия
Коментари

Още от последните новини