Вижте най-интересните моменти от DH BURGAS 2017

Вижте най-интересните моменти от DH BURGAS 2017  - E-Burgas.com

Състезанието на Shore Invaders се превърна в истински „трейд марк“ на планинското колоездене, най-бързият отнесе 1000 лв

През изминалия уикенд в Бургас се проведе най-престижното състезание в планинското колоездене, организирано от местния клуб Shore Invaders. Традиционно DH BURGAS Vol.4 (2017) събра най-добрите байкъри на връх Шилото, а организаторът Николай Желев този път връчи чек от 1000 лв на най-бързия от тях.

Четвъртото издание на даунхила ще се запомни и с първото международно участие в лицето на московчанина Павел Лобанов, който дойде на Шилото със семейството си. Той дори завоюва медал в категорията си „Мастърс“ (30+).

DH BURGAS всяка година вдига нивото на планинското колоездене у нас, като състезанието не е единственото, което привлича състезатели от цяла България и чужбина. DURT JUMP BURGAS е другото голямо мероприятие, което бургаският клуб организира ежегодно, а в началото на юни в байк парка в града се проведе седмото издание на този турнир.

Победители на DH BURGAS 2017

30+

  1. Боян Шавов
  2. Николай Желев
  3. Павел Лобанов

10-12

  1. Александър Цветанов
  2. Иван Коцев
  3. Кристиан Лъчезаров

 13-14

  1. Димитър Мазнейков
  2. Даниел Петров
  3. Стефан Астаджов

15-16

  1. Йордан Анчев
  2. Николай Желев-Коки
  3. Евгени Войнов

17+

  1. Стивиан Гатев
  2. Георги Георгиев
  3. Валенто Александров

Голямата награда от 1000 лв. отиде при Йордан Анчев, който даде най-добро време. Всички желаещи, които искат да тренират планинско колоездене професионално или като хоби могат да се свържат с правилните хора ТУК.

  • Видео: Боян Шавов
  • Снимки: Николай Желев
Видео
Галерия
Коментари

Още от последните новини