Ветеранът Стоян Апостолов продължава да мачка! Бургазлията спечели и най-голямото рали у нас

Ветеранът Стоян Апостолов продължава да мачка! Бургазлията спечели и най-голямото рали у нас - E-Burgas.com

Живата легенда на автомобилните спортове у нас Стоян Апостолов продължава победната си серия. След като наскоро ветеранът триумфира в класа си на „Писта Велико Търново“, майсторът на спорта победи и на най-голямото по мащаб в страната „Рали България“.

Това е 31-то участие в този престижен шампионат на Апостолов, който кара заедно с дъщеря си – Павлина, оформяйки бургаския екипаж „Елена Тийм“. Двамата завоюваха първо място в клас RC 3 с Хонда Сивик, като заеха и седмо място в Генералното класиране от общо 33 екипажа.

„Рали България“ се проведе през последните три дни, като любопитното е, че традицията отново надделя, тъй като след доста години прекъсване 47-то издаие на шампионата , което е и Трети кръг европейския рали трофей (ERT, коеф. 3) и Втори кръг от националния рали шампионат, стартира от Златни пясъци, Варна.  

Както вече споменахме Стоян Апостолов стартира успешно тази сезон, като спечели шампионски приз преди 2 седмици на „Писта във Велико Търново“ по време на 2-рия кръг от пистовия шампионат на страната.

Галерия
Коментари