Великолепно представяне на каратеките от Приморско на Националното първенство

Великолепно представяне на каратеките от Приморско на Националното първенство - E-Burgas.com

Великолепно представяне записаха каратеките  от спортен клуб „Аригато” – Приморско на Националното първенство по карате Шинкиокушин за кадети. Състезанието се проведе в Димитровград, а в него участие взеха над 170 спортисти от цялата страна.

 

Приморските каратеки отново завоюваха отличие и записаха поредната си победа за клуба.  Талантливата Сияна Стратиева се състезава в категория до 55 кг, а представянето й  беше повече от успешно. Непоколебима и амбицирана да достигне върха в надпреварата, тя отстрани всички съпернички по пътя си.  На финалната среща  Сияна се изправи срещу по –опитната състезателка от Несебър и малко не и достигна да се изкачи на челната позиция. Тя остана втора в крайното класиране и се окичи със сребърния медал.  

Великолепно представяне записа и Александър Вълчев от „Аригато” – Приморско. Жребият го срещна още в първата среща с един от лидерите на Националното първенство. Сашко, както го наричат от клуба, не успя да спечели медал, но показа добра спортна форма и потенциал за успехи в следващи състезания.

 

Следващото предизвикателство на каратистите от спортен клуб „Аригато” – Приморско ще бъде на Националното първенство за деца до 14 год. /кумите/, което ще се проведе на 9 април в Пловдив.

През май Сияна Стратиева, Станимир Киров и Росица Филипова ще представят България на Суис Опън Шампионат в Швейцария.

 

 

 

Коментари

Още от последните новини