Възрастна жена, страдаща от тежка депресия, е открита удавена на Бургаския плаж

Възрастна жена, страдаща от тежка депресия, е открита удавена на Бургаския плаж - E-Burgas.com

61-годишна бургазлийка се е удавила рано тази сутрин на Бургаския плаж. Тялото на жената е намерено в района между 13 и 14 спасителен пост, възможно е и да става дума за самоубийство.

Десет минути след като било открито тялото на жената, 63-годишният и съпруг посетил в Първо РПУ за да потърси помощ за откриването й, съобщават от МВР. Той казал на униформените, че жената била в силна депресия и на медикаментозно лечение. Той установил липсата и, когато се събудил. Впоследствие установил, че последния и проведен телефонен разговор е с таксиметрова компания.

Позвънил и от там му обяснили, че бургазлийката е откарана до ресторант „Златна котва”, непосредствено в началото на Морската градина. Това го провокирало да отиде и в районното управление, обслужващо Централната градска част на Бургас, за да потърси съдействие за откриването й.

По даденото описание полицейските служители се усъмнили, че вероятно тялото на намерената на бургаския плаж жена принадлежи на изчезналата бургазлийка. Отвели съпруга й за разпознаване на трупа, като с негова помощ тялото е идентифицирано.

По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари

Още от последните новини