Възпитаничка на „Сезони“ с първо място в конкурса „Звездици за Лора“

Възпитаничка на „Сезони“ с първо място в конкурса „Звездици за Лора“ - E-Burgas.com

9-годишната Пламена Бенова завоюва признанието сред изключително голяма конкуренция на провелия се в Свищов конкурс за млади изпълнители „Звездици за Лора“. Тази година конкурсът събра над 160 таланти от цялата страна.

За тринадесети път, младежи от различни възрастови групи показаха своя певчески талант и се състезаваха за призовите места в националния конкурс за популярна песен. Той е посветен на Лора – едно от децата, които загинаха в ледените води на река Лим. Вече 13 г. той се организира от бащата на Лора - Илиян Николов, със съдействието на Фондация „Ангели от Лим“, Община Свищов, ПБНЧ „Еленка и Кирил Д. Аврамови – 1856“, спомоществователи и приятели на конкурса.

Журито в тазгодишното издание бе председателствано от  Маргарита Хранова и членове в състав - Мими Иванова, Етиен Леви, Дариана Генова, Мая Райкова, Андрей Дреников, Християна Дънкова и Росен Маринов. Те имаха нелеката задача да оценят изявите на 167 млади таланти и да определят победителите сред тях.

9-годишната възпитаничка на вокалния педагог Кина Христова и студио „Сезони“ впечатли журито и спечели първото място във втора възрастова група. Талантливата Пламена от Бургас е с номинация в проекта „Успелите деца на България“ на Фондация „Димитър Бербатов". Тя е лауреат от множество конкурси за поп, рок и джаз пеене.

Пламена може да подкрепите, като гласувате (ТУК) или споделите нейната номинация в социалните мрежи.

Галерия
Коментари

Още от последните новини