В Средец разпродават очукани микробуси и камиони за жълти стотинки (снимки)

В Средец разпродават очукани микробуси и камиони за жълти стотинки (снимки)  - E-Burgas.com

Частен съдебен изпълнител продава на публичен търг осем отварни автомобила в град Средец. Микробусите и камионите са собственост на местната фирма "Нефтопласт", която се занимава с търговия с пластмасови изделия и е обявена в несъстоятелнсот.

От снимките се вижда, че возилата не са в много добро състояние, като част от тях дори са ударени. В същото време обаче цената също не е особено висока, като най-наддаването за най-евтиното от тях ще започне от едва 810 лв., докато за най-скъпия камион марка "Мерцедес" желаещият ще трябва да се бръкне с 5580 лв. 

"Нефтопласт" ООД има изключителни търговски права да разпространява всички продукти от номенклатурата на "Пластмасови изделия" в Средец, която се занимава с произведството на термоформовани опаковки за еднократна употреба, полипропиленови, полистиренови фолиа за термоформоване и полиетиленови фолиа с общо и специално предназначение, конфекционирани фолийни изделия за опаковъчната промишленост, бита и търговията, транспортни каси за плодове и зеленчуци, кисело мляко, риба, тестени изделия, бира и др. 

Галерия
Коментари

Още от последните новини