В Русия гърмят: БГ хотелите дават 30 евро бонус на туристите!

В Русия гърмят: БГ хотелите дават 30 евро бонус на туристите! - E-Burgas.com

Председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) Благой Рагин съобщи, че собствениците на хотели обмислят възможности за насърчаване на гостите - например на всеки турист, посетил България през 2016 г., да бъде предоставян бонус с еквивалент 30 евро, предаде РИА Новости, цитирани от агенция "Фокус".

„На всеки турист, който посети България през тази година, можете да се даде бонус от 30 евро. Този бонус може да е под формата на безплатен масаж, спа услуги, анимация и така нататък“, предложи той, отбелязвайки, че собствениците на хотели обмислят варианти за бонуси за туристите, като това вече е направено в конкуриращи се страни – Турция, Гърция, Хърватия.

„Предварителните резултати показват, че през тази година и зимният и летният сезон ще бъдат успешни, особено зимният. Има чудесна новина за нарастващия брой на ранните записвания в ски курортите в България“, каза Рагин.

Ръководителят на асоциацията също призна необходимостта да се увеличи броят на полетите до България чрез нискотарифните авиокомпании.

Коментари

Още от последните новини