В „Прайм Клиник“ Бургас премахват хемороиди с лазер

В „Прайм Клиник“ Бургас премахват хемороиди с лазер - E-Burgas.com

Най-новата и модерна методика, с помощта на която се премахват хемороиди и фисури, вече се прилага в „Прайм Клиник“ Бургас. Това е ендоваскуларен лазер, модел “NEO V Laser”, апарат от последно поколение в областта на този вид техника. Тя работи с много по-кратък импулс, в сравнение с използваните до сега лазери. Въпреки това ефектът от приложението й се засилва, тъй като лазерния лъч влияе директно върху формените елементи на кръвта и те поемат енергията му.

Разработен е за използване точно в направление обработка на фистули и на трудно зарастващи рани. Специализираната апаратура се използва още за ликвидиране на малки кожни образувания, премахване на кисти на подопашната кост, лечение на разширени вени под ехографски контрол, кръвоспиране и различни други случаи, при които се замества конвенционалната хирургична намеса.

По време на интервенцията, зоната в която се работи, е обезболена чрез локална анестезия, така че пациентът не изпитва неприятни усещания.

Прилагането на лазер в посочените случаи е кардинално нов начин за лечението на въпросните състояния. Основно предимство на методиката е минималния травматизъм и бързото възстановяване на пациентите след извършване на манипулациите. Така че те спокойно могат да се завърнат към обичаните си занимания веднага след лечението.

Повече информация можете да получите на тел. 0887 105 004 или на място в Медицински център "Прайм Клиник".

Обучението на екипа на „Прайм Клиник“ е извършено от немски специалисти под контрола и наблюдението на представители от фирмата производител на техниката. Предстои „Прайм Клиник“ да бъде обособена като референтен център за прилагането и разработката на иновативния метод.

Коментари

Още от последните новини