В Комлука вдигнаха шумен купон за Великден, замерват полицаите с тухли

В Комлука вдигнаха шумен купон за Великден, замерват полицаите с тухли - E-Burgas.com
снимката е илюстративна* /novini.bg

До истински екшън се стигна в бургаския квартал "Победа" в събота вечерта, малко преди Воскресение. На телефон 112 е получено съобщение за висока музика на 

 ул. „Тамара" в кв. "Победа". Отишлите на място полицейски служители прекратили противоправното поведение, като съставили акт на живеещите в квартала, извадили на пътното платно озвучителни уредби, възпроизвеждащи високата музика. При излизането от квартала в посока Участък „Победа”, полицейски автомобил „Опел Астра”, с бургаска регистрация, е замерван с различни предмети, като са нанесени побитости по купето на автомобила.

По случая е образувано досъдебно производство. На следващата сутрин, във връзка със задържането на лица по образувано досъдебно производство са посетени адреси в кв. «Победа», като при изтеглянето на служебните полицейски автомобили по ул. «Тамара» е забелязан младеж, държащ в ръка парче от тухла, който се опитал да я хвърли. Същият  отправял закани и заплахи към полицаите, поради което е задържан и отведен в Първо Районно управление – Бургас – установено е, че това е : 21 годишния  младеж от Бургас, срещу когото е образувано бързо полицейско производство.

Коментари