В Бургас: Специалисти представят съвременни ИТ решения и нови възможности за бизнеса

В Бургас: Специалисти представят съвременни ИТ решения и нови възможности за бизнеса - E-Burgas.com

Събитието ще запознае аудиторията с инвестиционния потенциал в "Индустриален и логистичен парк Бургас" и новите ИТ тенденции в бизнеса

На 30-ти ноември в Бургас ще се проведе събитие на тема "Бизнес и ИТ. Нови възможности", което ще представи пред аудиторията инвестиционния потенциал в "Индустриален и логистичен парк - Бургас" и съвременни ИТ решения за бизнеса.

Главният организатор "Индустриален и логистичен парк - Бургас" събира водещи специалисти, които ще разкрият възможности за инвестиции и управление на бизнес процеси пред мениджъри на различни компании, инвеститори от страната и града, представители на местната власт, браншови камари, бизнес организации и студенти.

"Бизнес и ИТ. Нови възможности" ще представи лектори от водещи компании в бранша. Те ще разкажат за най-популярните технологии и тенденции при бизнес софтуера, които осигуряват средата за функциониране на съвременните компании. Всеки представител на фирма, който присъства на събитието, ще има възможността да зададе лично въпросите си и да получи ценни съвети за решаването на сложни бизнес казуси.

"Бизнес и ИТ. Нови възможности" ще се проведе в Бургаския свободен университет в две части - от 9:30 и 13:30 часа. Организатори и партньори на събитието са "Индустриален и логистичен парк" - Бургас АД, Община Бургас, Бургаски свободен университет, ERP Academy, КРИБ - Бургас, SUTHERLAND, сп. Enterprise, Uchi.bg, Pixelmedia.bg и Smartage.bg.

Безплатна регистрация за събитието:

https://www.eventbrite.com/e/29455173216?ref=estw

 

Коментари

Още от последните новини