В Бургас: Провеждат интервю за работа в Германия

В Бургас: Провеждат интервю за работа в Германия  - E-Burgas.com

30 кандидати за работа в туристическия сектор на Германия ще могат да се явят на интервю, организирано в Бургас, и от края на 2016 г. да започнат желаната работа. Тази възможност предоставят Агенцията по заетостта и EURES България в сътрудничество с германската Федерална агенция по труда.

Предлагат се работни места във верига хотели „Мarriott“, както и в областта на системната гастрономия в ресторанти „McDonald’s“ във Франкфурт и региона.

Заплащането на одобрените кандидати за хотели „Мarriott“ е от 2054,00 EUR до 2206,00 EUR, според професионалната квалификацията и опита, а в „McDonald’s“ – 8,60 евро/час, според тарифния договор.

Работното време по 30-те оферти също е регламентирано, като за „McDonald’s“ то е 5 дни седмично (понеделник–неделя) на смени в различни сфери – кухня, каса, склад, почистване. Предложението на хотели „Мarriott“ е за пълен работен ден – 38,8 часа/седмично, на смени.

Желаещите могат да изпращат документи на следните е-мейл адреси:

За работа в ресторанти „McDonald’s“ (в сферата на системната гастрономия): [email protected].

За работа в хотели „Мarriott“ (в сферата на хотелиерство и ресторантьорство): [email protected]

Одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю на 22.11.2016 г. в гр. Бургас, което ще се проведе на немски език от представители на германската Централата за международно и специализирано посредничество в гр. Франкфурт.

Повече информация за предлаганите оферти и изискванията към кандидатите можете да намерите на страницата на Агенцията по заетостта в рубриката „Работни места”: (№№ 49758; 49759; 49760; 49761; 49762; 49769 и 49770). 

Коментари

Още от последните новини