Уволненият зам.-областен: БСП влиза във властта през задния вход на Държавната администрация

Уволненият зам.-областен:  БСП влиза във властта през задния вход на Държавната администрация - E-Burgas.com
Снимка: zonaburgas.bg

"Молбата ми за отпуск е от 16 февруари, регистрацията на листата на ГЕРБ, в която участвам, е на 20 февруари  2017 година" , каза пред журналисти зам.-областният управител на област Бургас Владимир Крумов, във връзка с уволнението си. 

"От 14 февруари 2017 година указанията, които се дават на всички видове избори, а те са в случай, че областни и зам.-областни управители са кандидати за народни представители, е необходимо незабавно след регистрацията им в РИК да подадат молба за отпуск и не на последно място да приложат копие от регистрацията. Моята молба за отпуск е от 16 февруари, а регистрацията на нашата листа е от 20-ти. Тоест, ако спазвам тези указанията, на 21 февруари аз трябва да подам молба за отпуск заедно с удостоверението за регистрация в РИК“, добави Крумов.

По неговите думи „чистката“ продължава, а възложителите не спазват собствените си указания, затова и следват освобождения. Крумов подчерта, че това се случва и в градовете Велико Търново, Сливен и Хасково, които също са депозирали отпуск. „Това е красноречив факт, че БСП влиза във властта през задния вход на Държавната администрация. Обяснения няма в заповедта за освобождение“, заключи бившият зам.-областен управител на Бургас Владимир Крумов.

Източник: "Фокус"

Коментари

Още от последните новини