Утре е последният срок за подаване на проекти за интегрирано развитие на Бургас

Утре е последният срок за подаване на проекти за интегрирано развитие на Бургас  - E-Burgas.com

До 5 февруари продължава приемането на проектни идеи, които да обогатят Плана за интегрирано развитие на община Бургас в периода 2021 – 2027 година. Той разделя територията на общината на няколко зони в зависимост от тяхната специфика и възможности, които те предоставят за реализирането на проекти.

За да заявите своята проектна идея, трябва да използвате специалния формуляр, който е публикуван на страницата на Община Бургас. Чрез него се структурират и определят приоритетните за изпълнение проекти и възможности за партньорство чрез активно участие на всички заинтересовани страни.

Формулярът може да бъде изтеглена по-долу от файлове и ресурси.

Попълнената бланка може да изпратите на следния имейл адрес: [email protected] или [email protected]

Крайният срок за подаване на проектните предложения е 05 февруари 2021 г.

За да бъдат допустими предложените мерки за финансиране, трябва да бъдат припознати в Програмата за реализация на Плана за интегрирано развитие на община Бургас за периода 2021 -2027г.  (Пълна информация за плана ТУК)

Проектна идея може да подаде всяка заинтересована страна на територията на общината, включително с идеи за обекти от общинската инфраструктура - например държавна институция може да подаде проектна идея за внедряване на мерки за енергийна ефективност в административна сграда на държавната администрация; училище може да кандидатства за обновяване на сградния му фонд; НПО или фондация може да подаде проектна идея за ремонтиране на социален обект; културна организация може да подаде проектна идея за модернизиране на читалище; НПО или гражданско сдружение може да подаде проектна идея за инвестиции върху различни обекти от общинската инфраструктура и т.н.

Повече информация за индикативните мерки, които ще бъдат подкрепени по съответните програми за финансиране, може да намерите по-долу от файлове и ресурси.

Коментари

Още от последните новини