Уникална наглост! За кого важат законите в Бургас? (видео) 

Уникално видео и снимки за поредна наглост на пътя получихме на нашата електронна поща. Случката се е разгирала тази сутрин в центъра на Бургас. Ето какво пише нашия читател, който пожела да остане анонимен:

"Често имам работа на улица "Лермонтов" и всеки ден наблюдавам тази наглост. Днес единият "Мерцедес" паркира на единия тротоар, а горе долу по същото времe зад него паркира черно "Ауди", като двата автомобила напълно блокираха пешеходното движение. Това продължи повече от час, въпреки че точно покрай тях мина паяк, който обаче продължи без да им обърне внимание. Малко след това мина и втори паяк, който също беше готов да го подмине, но ме видя, че снимам и реши все пак да вдигне автомобила. Цялата процедура обаче отне повече близо 5 минути, като през това време стана голямо задрътване. Собственикът на автомобила се възползва от забяването и излезе отнякъде, като се примоли да освободят колата. Това стана без той да плати каквото и да е била глоба.

Но какво стана после? Шофьорът, който току що беше направил едно нарушение, се качи в колата си и направи второ нарушение. Както ще видите от снимката, той се премести на такси зоната пред хоте "България", където отново остави колата си. 

Наблюдавам тази наглост почти всеки ден и искам да попитам как точно паяците избират своите "жертви" и защо законите в Бургас не важат за всички?!"

Галерия
Коментари

Още от последните новини