Ужас в центъра на Бургас: Наемател преби до смърт хазаина си заради висока музика

Ужас в центъра на Бургас: Наемател преби до смърт хазаина си заради висока музика - E-Burgas.com

Жестоко убийство разтърси живущите на централната улица Сан Стефано снощи около 23 часа. Наемател преби хазаина си, който му направил забележка за шума, научи е-Бургас. При кървававата свада е бил пребит до смърт Пламен Панайотов, брат на известен полицай в Бургас, довериха наши източници. Според близки до семейството Панайотов често правил забележки на наемателите си заради множеството недоволни от шума в апартамента съседи. 

Снощи обаче напрежението ескалирало. Пламен за пореден път отива към жилището, но още от вратата е посрещнат с канонада от удари. Разгневеният наемател  Борислав го удря десетки пъти с юбруци по главата и тялото. Нанася му удари и с чиния. 

Ужасените съседи подават сигнал в полицията , а  биячът е задържан светкавично. Днес от Окръжната прокуратура в Бургас обявиха, че Борислав е  привлечен като обвиняем по чл.115 от НК.

За престъплението е предвидено наказание „лишаване от свобода“ за срок от 10г. до 20г.

Борислав Й. е задържан за срок от 72 ч., като предстои Прокуратурата да внесе в Съда искане за определяне на постоянна мярка „задържане под стража“ спрямо Борислав Й.

Коментари

Още от последните новини