Удар на полицията! Иззеха над 50 кг. канабис от наркоферма в центъра на Бургас (снимки)

Удар на полицията! Иззеха над 50 кг. канабис от наркоферма в центъра на Бургас (снимки)  - E-Burgas.com

Растенията са отлеждани в апартамента на двама братя

Над 50 кг. канабис са намерени и иззети при претърсване в частен апартамент, разположен на ул. "Цар Симеон" в Бургас, обитаван от двама братя. 

При претърсването, осъществено от полицаите е открито специално пригодено и оборудвано с техника помещение, като са иззети : рефлекторни лампи, трансформатори, влагоабсорбатор и климатична система, 64 саксии с конопени растения, всяко с височина около 200 см.

В хола на апартамента полицаите намерили и иззели : топче канабис, тревисти растения, съцветия, стебла и листна маса, стръкове канабис, съхранявани в чувал, саксия с канабисово растение с височина 50 см., както и три лампи. В спалнята на апартамента са открити пет буркана, съдържащи зелена суха тревна маса /канабис/, като общото количество иззета суха и зелена тревна маса е с общо тегло от рекордните - 52.5 кг. 

В жилището са задържани братята И.Б. и В.Б., както и 32 годишния А.С. от Бургас. Към момента спрямо И.Б. е повдигнато обвинение, като е определена парична гаранция в размер на 5 000 лв. Предстои повдигане на обвинения и спрямо втория брат. 

Работата по случая продължава под прякото ръководство и надзора на Окръжна прокуратура – Бургас.
 

Галерия
Коментари

Още от последните новини