Ученик счупил витрината на БСП, замервал приятели с паве

Ученик счупил витрината на БСП, замервал приятели с паве - E-Burgas.com

15-годишен бургазлия е извършителят на счупването на витрината на офиса на БСП, разположен на ул. „Фердинандова”, преди няколко дни, информират от МВР.

Самоличността на младежа е установена благодарение бързите полицейски действия на служителите на Първо Районно управление – Бургас, сезирани в късния следобед на неделния ден, от офис-координатора, който констатирал нанесените материални щети по витрината, както и повреждането от хвърлената плочка на работещ телевизор, разположен в близост до счупеното стъкло.

Младежът обяснил, че малко преди инцидента заедно с трима свои приятели посетили заведение в Централната градска част, като при прибирането си към домовете, се сборичкали на улицата. Неумишлено той замерил приятелите си с базалтовото парче, но те успели да се предпазят и плочката счупила витринното стъкло и поставения в близост телевизор.

Стойността на нанесените от вандалския акт щети по офиса е оценена на сумата от 1 000 лв., която ще бъде поета от родителите на 15-годишния младеж.

Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

Коментари

Още от последните новини