Учат камериерки как да разпознават терористи, те ги бъркали с педали

Учат камериерки как да разпознават терористи, те ги бъркали с педали - E-Burgas.com
[caption id="attachment_24173" align="alignleft" width="300" caption="Така изглеждат агентите на ДАНС"][/caption]
Камериерки, работещи в комплекс "Слънчев бряг" са обучавани от Държавната агенция за национална сигурност /ДАНС/ как да разпознават терористите, информират столични издания."Те единствено имат ежедневен достъп до стаите на почиващите, безспорно са най-подходящи за агенти. И преди години хората от рецепцията и администрацията на хотелите бяха хора от разузнаването и вършеха прекрасна работа”, коментира опитен антитерорист.
Вживелите се в ролята на Агент 007 камериерки обаче създали и доста главоболия както на разследващите, така и на една по-особена група "мъже", летуващи в комплекса.Част от инструктажа гласял следното: Лицето е съмнително, ако е наело само стая, крие перука в шкафчето си. Ако мъж и е пристигнал на почивка с прекалено много гримове и козметика. Ако държи стаята си изрядно чиста и пътува със съмнително малко багаж. Ако нощем през балкона му се прехвърля мъж, а не жена. Ако не се напива, не ходи по дискотеки, не влачи със себе си проститутки, също е съмнително поведение".
[caption id="attachment_24178" align="alignleft" width="300" caption="Той не е терорист, а просто травестит"][/caption] В резултат на мерките натопени пред антитерористите били няколко хомосексуалисти, които идеално отговаряли на изброените описания. Те не водили проститутки, през терасата им се промъквали мъже и носели със себе си много грим, дори рокли.
"Назначените" за агенти на ДАНС жени съвестно си вършели работата и освен, че натопили докладвали за няколко човека "меки" китки,  съмнителен им се сторил и  мъж, които носел чифтове от различни обувки,  турист с три мобилни телефона, курортист, който хванал разстройство и три дни не излязъл от стаята си с молба да не го безпокоят, а един, който си забравил пакет с подаръка за жена си, станал повод стаята му да бъде претърсена до последното ъгълче, а подаръкът конфискуван и изследван в лаборатория.
Коментари

Още от последните новини