Триетажна бургаска къща на търг за половин милион

Триетажна бургаска къща на търг за половин милион  - E-Burgas.com

Луксозна бургаска къща за 563 925 лв. в е обявена за публична продан от частен съдебен изпълнител. Имотът се намира в бургаския квартал Ветрен, а причината за търга е неизплатена ипотека от страна на собствениците. Желаещите да се включат в наддаването могат да го направят до 27 март. 

Поземленият имот е ограден и застроен. Оградата е масивна, зидана, с арки от ковано желязо и декоративен, керемиден покрив. Обособени са два портала. Вертикалната планировка е изпълнена от алеи от павета и естествен камък и зелени площи. Изграден е сондаж за вода, както и автомобилна рампа за подход към гаража, намиращ се в сутерена на оценяваната сграда. В имота е засята и декоративна растителност.

Жилищната сграда е с монолитна, стоманобетонна конструкция и тухлена зидария. Покривът е скатен, керемиден, с изградено водоотвеждане. Сградата е с поставена външна топлоизолация, фасадна мазилка и боя. Дограмата е ПВЦ, стъклопакет. В сградата е монтирана инсталация за локално отопление, състояща се от котел, разположен в сутерена, тръбна разводка и радиатори. На покрива са монтирани слънчеви колектори.

Сутеренът е със самостоятелен вход и се състои от стълбище, гараж и котелно помещение. Гаражът е с автоматична врата за автомобили. Стени - измазани, тавани на конструкция. Подови настилки - естествен камъ
Първи жилищен етаж се състои антре, дневна-трапезария, кухня, дрешник, тоалетна, баня и сауна, мокро помещение, складово помещение. Стени и тавани - измазани и боядисани, стените са частично облицовани с гипскартон. Подови настилки - гранитогрес, паркет. Санитарните възли са облицовани с фаянс и теракот и оборудвани по предназначение. Сауната също облицована и оборудвана по предназначение. В кухнята са монтирани двуредни кухненски шкафчета от масивно дърво с термоплот с вградени мивка и смесителна батерия. В дневната е изградена камина, облицована с мрамор, монтирани са въздуховоди.

На първи етаж е разположена и още една стая със самостоятелен санитарен възел, оборудвана като механа, със вход откъм двора. Таванът е облицован с ламперия, а подът - с дюшеме. Изградена е зидана камина, облицована с естествен камък и въздуховоди.

Втори жилищен етаж се състои от вестибюл, четири спални и стая за фитнес със самостоятелни санитарни възли и тераси Стени и тавани - измазани и боядисани. Подови настилки - гранитогрес и паркет. Терасите са облицовани и обезопасени. Санитарните възли са облицовани с фаянс и теракот и оборудвани по предназначение.

Трети (подпокривен) етаж се състои от две спални със самостоятелни санитарни възли и обща тераса. Стени и тавани - измазани и боядисани. 
 

Коментари

Още от последните новини