Триа Сити център прави специален жест към дамите за техния празник

Триа Сити център прави специален жест към дамите за техния празник - E-Burgas.com

Studio "Vogue" подарява 3 ваучера за разкрасяване, прическа, грим и маникюр

 

В Триа Сити център знаят как да правят хората щастливи! В навечерието на празника на жените вниманието на търговския комплекс, естествено, е насочено към тях. От 1 до 10 март за бургаските дами са приготвени изкусителни предложения.

Да започнем от студио "Vogue". Усещането за празничност се придобива лесно, дори и в най-мрачните дни. Изпитаната формула гласи: прическа, грим, маникюр. И огледалото е доказателството, което прави празника. Studio "Vogue" предлага всичко това, плюс специален подарък – три ваучера – за маникюр, за прическа и за грим. Те са за късметлиите, които ще бъдат изтеглени в празничната томбола на 9 март.  Ще има още две печалби – ваучери за пазаруване на стойност 50 лева. Печелившите ще бъдат обявени на фейсбук страницата на Триа Сити център.

И, внимание, томболата не е само за представителите на красивия пол. В нея може да се включи всеки, направил покупки за над 100 лева в магазините на търговския комплекс и заявил участие в специалното място на централния вход. Точно тук Триа Сити център се явява в помощ на тези, които искат да впечатлят своята половинка със стилен подарък. Изборът е богат, а дамските колекции на марките  Salsa Jeans, Kocca, Silvian Heach, EA7, Freddy, Marina Yachting, Henry Cottons сега са с 20 процента празнична отстъпка. Жест към дамите със специално  намаление правят още Paradox Perfumery и Carpe Diem, както и studio „Vogue”.

За удобство на клиентите и приятелите на Триа Сити център пазаруването може да бъде и онлайн, на SHOP.TRIA.BG, където също има богат избор за покупки, както и промоции и забавления.

Сериозната конкуренция на кавалерските жестове за празника на жените, която заявява първият търговски център в Бургас, е събитието в  Bistro Roma.  Там музикален дар за бургаските жени на 8 март ще поднесе  самият той - рок легендата Йордан Караджов.

Ако изброеното до тук  ви се вижда прекалено хубаво, просто проверете на място: площад „Тройката”, търговски комплекс Триа Сити център!

Коментари

Още от последните новини

Светът
Триа Сити център прави специален жест към дамите за техния празник - E-Burgas.com

TikTock

Светът
Триа Сити център прави специален жест към дамите за техния празник - E-Burgas.com

Африка