ТРИА Сити център открива виртуален аукцион

ТРИА Сити център открива виртуален аукцион - E-Burgas.com


Триа Сити център отново е подготвил иновация за своите клиенти. Всяка седмица на страницата на търговския комплекс във фейсбук ще бъдат организирани бързи търгове с пет изкушаващи оферти. 
Аукционите стартират от понеделник, 2 март. Да се включите в наддаването на желаните от вас артикули не е трудно. 
Вижте как:
•    В 10 часа сутринта всеки ден, от понеделник до петък, на страницата на ТРИА сити център във фейсбук ще бъде публикуван по един артикул с първоначална цена. С това търгът е обявен, а срокът за наддаванията е точно 24 часа. 
•    Всеки може да участва в търга като напише в коментар под снимката на артикула своята цена – тя трябва да е по-висока от първоначално обявената и/или по-висока от предложената в предходните коментари.В търга може да се наддава неограничен брой пъти до изтичането му. 
•    Минималната стойност, с която може да се наддава, е 3 лв.
•    За спечелил търга ще се счита участникът, който отговаря на всички условия и към момента на изтичане на търга е предложил последната най-висока цена. Неговото име ще бъде обявено с коментар под публикацията в деня на изтичането на търга.
Но, внимание: участник, който е спечелил  три търга,  но не е закупил артикулите, за които е наддавал, губи правото си да участва в други търгове и наддавания от негова страна няма да бъдат зачитани.
Важно е да се знае, че артикул, който е бил спечелен от търга и закупен, може да бъде върнат в рамките на две седмици. Сумата на покупката ще бъде възстановена по същия начин, по който е извършено плащането, освен ако клиентът не желае друго.
Спечелилият участник в търга има право да закупи артикула в рамките на 5 дни. Ако този срок не бъде спазен, артикулът ще бъде обявен за наддаване повторно.
И така – нужното за организиране на виртуален аукцион е налице: ТРИА Сити център предлага желаното от вас, шансът да бъде то ваше е в ръцете ви!
 
 

Коментари

Още от последните новини