Три седмици търсят мъж изчезнал мистериозно в Несебър

Три седмици търсят мъж изчезнал мистериозно в Несебър  - E-Burgas.com

40-годишният Даниел Божилчев от Несебър е в неизвестност повече от 22 дни. Той излиза от дома си рано сутринта на 5 юли и оттогава няма информация за това къде се намира, съобщава Нова ТВ.

Даниел е роден е в Бургас и завършва ПГЕЕ "Константин Фотинов" . През 1995 година цялото му семейство се мести в Несебр. Той започва работа в хотели по Черноморието, след което се занимава дълги години със строителството. В края на миналата година закупува имот в село Баня, където започва да отглежда зеленчуци в собствена оранжерия. Според близките му в последните месеци мъжът е бил в депресия и не се чувствал добре. Вечерта преди изчеването му майка му забелязва, че той е неспокоен и не може да заспи. Сутринта той излиза от вкъщи и от тогава няма новини за него.

Според майка му Даниел се е чувствал депресиран, самотен и отхвърлен. Преди няколко седмици той е потърсил помощ от специалист, който му е изписал медикаменти, които обаче се оказали твърде силни и той ги спрял само след два дни. 

Майка му е подала сигнал още на осмия час след изчезването. Преди да излезе Даниел оставил телефона си, портфейла и документите си. Вечерта преди това казал "Не издържам майко! Аз отивам при татко". Бащата на Даниел е починал преди 14 години. 

Коментари

Още от последните новини