Tри международни спортни турнира в Бургас през уикенда

Tри международни спортни турнира в Бургас през уикенда  - E-Burgas.com

Бургаст е домакин на три международни спортни турнира през уикенда. 

От 13.30 часа в зала "Младост" официално ще бъде открит международният турнир по художествена гимнастика "Морски грации" за всички възрасти от деца до жени. Надпреварата е през целия ден. Състезанието продължава в събота от 9.30 часа и ще завърши около 19.00 часа с гала вечер. 
От 17.00 часа на басейн "Флора" започва 11-ия международен турнир по водна топка. Участват 3 български, 3 грузински и 1 македонски отбор. Първият мач ще противопостави домакините от "Черноморец" на "Локомотива" - Скопие.
В събота срещите са от 9.00 часа, след това продължават от 17.00 часа. Началото на двубоите в неделя е в 8.30 часа, а финалните срещи са от 15.00 часа, след което ще се състои церемонията по награждаване и закриване на турнира.
Привържениците на силните усещания ще могат да проследят международното състезание по парапланеризъм "Целно кацане - Бургас 2016", което ще се проведе през двата дни от уикенда. Официалното му откриване е в събота в 10.30 часа на открита сцена "Охлюва" в Морската градина. Началната точка на полетите е до чешмичката при паметника на Петя Дубарова. Целта, пред която трябва да се приземят парапланеристите, е между 4-ти и 5-ти спасителен пост на плажа.
Трите международни състезания са организирани със съдействието на Община Бургас. Започват и футболните емоции с участието на бургаския "Нефтохимик" в Първа професионална лига за сезон 2016/2017. 

Коментари

Още от последните новини