Треньорът на Нефтохимик 2010 Иван Лепичев: Ще сме конкуренти на трите водещи отбора

Треньорът на Нефтохимик 2010 Иван Лепичев: Ще сме конкуренти на трите водещи отбора - E-Burgas.com

Старши треньорът на женския баскетболен Нефтохимик 2010 Иван Лепичев сподели каква година изпрати, какво оачква през 2017 и мнението си за настоящото пъренство. Ето какво сподели той пред най-голямото онлайн издание за баскетбол у нас BGbasket.com

„Щастлив съм, че отново ще работя с женски отбор. Нефтохимик 2010 е сериозно име с големи успехи, което задължава и мен през този сезон отборът да играе по-добре. Селекцията, която направихме, не е от най-доброто, което може да се получи. Надявам се с новите попълнения отборът да бъде по-конкурентоспособен на трите водещи отбора, които направиха много сериозни селекции”, сподели Лепичев, който бе назначен след последния мач на Нефтохимик 2010.

„Фактът, че в момента сме само пет отбора в първенството не говори добре за женския ни баскетбол. Хубавото е, че в А група се включиха повече отбори с млади състави и дано това да даде по-добра основа за развитие на младите състезателки и те да могат да влязат в женските отбори. Важно е да се мисли за перспективата“, каза още той.

Коментари

Още от последните новини